İtalyan Çimi CARAMBA MIX

İtalyan Çimi CARAMBA MIX

 

Çok çiçekli bir zambak

  • Caramba, geniş yapraklı, çok lezzetli ve kolay sindirilebilen tek yıllık buğdaygil yem bitkisidir.
  • Enerji ve protein değeri çok yüksek olan Caramba, yeşil ot olarak yedirildiği gibi kuru ot olarak ve silajı yapılarak da değerlendirilir.
  • Caramba 6°C ila 32°C arasında her ısıda gelişir.
  • 18°C ila 24°C aralığında ekildiğinde ilk biçim 35 gün sonra yapılabilir.
  • İdeal iklim şartlarında her 20 günde bir biçime gelmektedir.
  • Diğer yeşil otlarda olduğu gibi kondisyon düşüklüğüne sebep olmaz.
  • Kolay sindirilebilirliği, yüksek besin değerleri ve yüksek kuru madde oranı sayesinde süt ve besi artışı sağlar.
    • Ham protein oranı     %17 – %21
    • Yeşil ot verimi             10-15 Ton/ dekar/ yıl
    • Kuru ot verimi             2500-3000 kg / dekar/ yıl

 

 

 

“Ayrıntılı bilgi için aşağıdaki bağlantı linkinden videoları izleyebilirsiniz.”

Caramba Eken Çiftçilerimiz Anlatıyor #1 – Ulusoy Tohumculuk

Caramba Eken Çiftçilerimiz Anlatıyor #2 – Ulusoy Tohumculuk

Caramba Eken Çiftçilerimiz Anlatıyor #3 – Ulusoy Tohumculuk